Wedden op boksen

Boksen is een van de oudste vechtsporten ter wereld en werd duizenden jaren geleden al beoefend in het oude Rome, India en Mesopotamië. Ook toen werd er al naar hartenlust gegokt op bokswedstrijden, iets dat vandaag de dag ook nog enorm veel wordt gedaan. Op het eerste gezicht lijkt wedden op boksen vrij gemakkelijk, maar wie zich wat meer in deze sport verdiept zal al snel tot de conclusie komen dat wedden op deze veelzijdige sport veel diepgang kent. Door de aanwezigheid van zeventien verschillende gewichtsklassen, diverse wereldwijde boksorganisaties, uiteenlopende ranking systemen en de grote hoeveelheid wedstrijden kun je het wedden op boksen zo gemakkelijk of complex maken als je zelf wilt!

Van spannende langdurige matches tot vlotte knock-outs!

Inzetten op de bokser die als eerste tegen de vloer gaat is natuurlijk een van de meest voor de hand liggende weddenschappen die je bij boksen kunt afsluiten, maar dit is natuurlijk lang niet de enige weddenschap. Bij bookmakers kun je namelijk de meest uiteenlopende weddenschappen rondom boksen afsluiten. Hoeveel rondes houdt een bepaalde bokser het vol? Op welke wijze zal een bepaalde bokser winnen? Hoeveel tikken weet een bokser uit te delen, en hoeveel daarvan weet hij of zij te landen? Hoeveel opeenvolgende matches zal een bokser gaan winnen? De mogelijkheden zijn enorm en dat maakt wedden op boksen juist zo populair én interessant. Net als bij andere soorten sportwedden, is het bij het wedden op boksen vaak belangrijk om je eerst te verdiepen in de verschillende boksers, hun vechtstijlen en eerdere uitkomsten van matches, iets dat liefhebbers van deze eeuwenoude sport maar al te graag doen.

Wedden op boksen bij Belgische bookmakers

Zo'n grote hoeveelheid aan vechtsport wedstrijden, boksers en weddenschappen kan het uitkiezen van een geschikte bookmaker best een beetje lastig maken. Om dit keuzeproces te vergemakkelijken hebben we een aantal geschikte Belgische bookmakers op een rijtje gezet. Onderling verschillen deze bookmakers natuurlijk wel op enkele fronten, zoals de hoogte van de welkomstbonussen en de hoeveelheid af te sluiten boksweddenschappen. Met behulp van onderstaande reviews van de verschillende bookmakers kunt u gemakkelijk een weloverwogen keuze maken wanneer het op het wedden op boksen aankomt!

Goksite
Kwaliteit
Percentage
Max. bonus
Betalen
Bet 777 Belgie Bet 777 12/12 100% €150,- Bancontact Mr Cash Visa Mastercard
Unibet Belgie Unibet 12/12 200% €80,- Bancontact Mr Cash Visa Mastercard
Betfirst Belgie Betfirst 11/12 100% €200,- Bancontact Mr Cash Visa Mastercard
Napoleon Games Napoleon 11/12 100% €200,-
In free bets
Bancontact Mr Cash Visa Mastercard
Golden Vegas Casino Belgie Golden Vegas 11/12 100% €500,-
+ €10 gratis
Bancontact Mr Cash Visa Mastercard
Golden Palace Belgie Golden Palace 10/12 Cashback €40,-
+ €5 gratis
Bancontact Mr Cash Visa Mastercard
Betcenter Belgie Betcenter 10/12 100% €100,- Bancontact Mr Cash Visa Mastercard
Bwin Belgie Bwin 10/12 100% €50,- Bancontact Mr Cash Visa Mastercard
Betway Belgie Betway 10/12 100% €100,- Bancontact Mr Cash Visa Mastercard
Ladbrokes Belgie Ladbrokes 10/12 Cashback €100,- Bancontact Mr Cash Visa Mastercard